Loading...

 Organitza: Ajuntament d’Olot

FIRA ORIGENS

La Fira Orígens és un esdeveniment enogastronòmic de productes agroalimentaris de qualitat de Catalunya que,  consolidada després de deu anys, continua apostant fermament pel que l’ha caracteritzat des de la primera edició: els productes i els productors de qualitat. 

Els visitants poden comprar directament als productors i també poden participar, durant tot el cap de setmana, de les activitats dirigides a tots els públics i vinculades a la cuina de proximitat i el producte ecològic. 

La Fira s’organitza en diferents espais: l’Aula de Tast és una zona on els expositors de la mostra expliquen els seus productes a través de tastos i maridatges; L’Aula de Cuina és un espai on es fan demostracions en directe de la mà de reconeguts cuiners professionals. Paral·lelament, a la resta de la ciutat també s’organitzen activitats perquè la visita a la Fira Orígens i a la ciutat d’Olot pugui ser més completa!

Establiments i productors que participen a Fira Orígens

Reiniciar tots els filtres

Restaurants propers

Veure restaurants Garrotxa [+]

Loading...

Articles del bloc

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

3 de novembre de 2022|Comentaris tancats a Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gourmet, fires agroalimentàries, tastets, degustacions, tallers de cuina i altres experiències gastronòmiques de la Garrotxa que no et pots perdre.