Begudes (vi, cervesa i licors)

Hopsters

https://www.thehopsters.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Hopsters és un obrador de cervesa artesana situat a Besalú, a la Garrotxa. Entenen el fet de beure cervesa com “l’última etapa d’un viatge” i plantegen la seva cerveseria com un concepte obert. Les cerveses que elaboren són naturals i amb ingredients frescos. En tenen de quatre tipus clàssics, i d’altres varietats que canvien segons la temporada i la disponibilitat dels ingredients especials; sempre, però, amb un alt nivell de qualitat. Podeu anar a la fàbrica i comprar-hi les cerveses directament: en Nash i la Lisa us atendran encantats!

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

Ruta de cerveses artesanes a la Garrotxa

Ruta de cerveses artesanes a la Garrotxa

Descobreix les millors cerveses artesanes de la Garrotxa i gaudeix d'un sabor sabor local autèntic. Prova-les i gaudeix-les!

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!