On comprar productes de la Garrotxa

Mercats municipals, botigues de queviures i comerços gourmet.

A la Garrotxa hi predomina un comerç de barri, tradicional, de proximitat, de botiguetes petites i úniques, i de veïns que peten la xerrada mentre van a buscar el pa i es coneixen pel nom. A Delit, portal gastronòmic de la Garrotxa, trobareu els comerços gastronòmics on comprar productes típics de la Garrotxa i qualsevol altre producte que necessiteu per a les vostres receptes.

Teniu un sopar amb amics i voleu saber on comprar un bon vi o una ratafia? Busqueu on comprar els millors embotits de la Garrotxa? O potser esteu cercant una agrobotiga que vengui els seus productes de pagès? Des de les botigues de queviures de tota la vida fins a les botigues gourmet més modernes, hi ha lloc per a tothom!

Només cal que apliqueu els filtres i descobrireu tot tipus de comerços amb productes de qualitat excel·lent.

Hi ha actualment 10 mercats municipals a la Garrotxa. A Olot se’n concentren tres de ben animats i plens d’aliments frescos i de proximitat: el mercat del Rengle, el mercat setmanal del Dilluns i la Plaça Mercat d’Olot. Les poblacions veïnes també tenen el seu respectiu mercat que us animem a conèixer. Hi ha mercats setmanals a: Santa Pau, Besalú, Les Planes d’Hostoles, Tortellà, Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca (dissabte), Sant Joan les Fonts…

Les portes són obertes als mercats municipals, botigues de queviures i comerços gourmet. Us hi esperem!

On comprar a la Garrotxa

Reiniciar tots els filtres

Veure més comerços [+]