Peix

Peixateria Isma

Botiga de peix fresc

Peixos Isma, situat al carrer de Pere Lloses d’Olot, és un comerç que compta amb molts anys d’experiència en el sector, concretament des del 1990. A Peixos Isma tenen un compromís ferm amb el peix de qualitat i proximitat i, tot i que Olot és una comarca d’interior, diàriament porten peix de la llotja directament a la taula de les llars olotines. Disposen de servei a domicili a Olot i pobles del voltant.
De dilluns a divendres a partir de les 19 h arriba a Peixos Isma el peix fresc acabat de pescar a les llotges de Roses i Llançà, un servei únic a en tot el municipi d’Olot, que garanteix el producte fresc i de km 0.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 679287047 / 972039152
Enllaç cap a Instagram

Pere Llosas 7 baixos Olot Horari Dilluns de 19 a 20 h.
De dimarts a dijous de 8:30 a 14 h i de 17 a 20:30 h.
Divendres de 8:30 a 14 h i de 16:30 a 20 h.
Dissabte de 8 a 14 h.

Restaurants de la Garrotxa amb qui treballen
Bar Club – Menjars Can Pelaio
Bar Club – Menjars Can Pelaio https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/can-pelaio-2-500x500.jpg
L’Altre Manolo
L’Altre Manolo https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/manolo-1-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.