BLOG
OUquipèdia de la Garrotxa
Descobreix-ho tot sobre els ous de la Garrotxa, els productors i els plats que protagonitzen, bon profit!
Aliments ecològics Collbahí: amor per la terra i la sostenibilitat
Acompanya'ns a descobrir els Aliments ecològics Collbahí, un projecte ple d'amor per la terra i la sostenibilitat.
Menjars per emportar fets com a casa
Emporta't a casa menjars preparats casolans, tradicionals i amb productes de molta proximitat!
Desgranem el plat: Filet Wellington de la Barra d’en Regue
Acompanya'ns a degustar el Filet Wellington a la Barra d'en Regue, fet amb ingredients de qualitat i de marca Garrotxa.
Restaurants on gaudir del peix de qualitat a la Garrotxa
Degusta peix de qualitat en els restaurants de la Garrotxa amb la millor oferta de productes del mar.
Mels i melmelades de la Garrotxa: la primavera més dolça
Descobreix la primavera més dolça gaudint de les mels i melmelades més autèntiques i tradicionals de la Garrotxa.
Guanya el sorteig de 25 € en embotits de Cal Tiu!
Sorteig del 19 al 22 d'abril a @delitgastronomic
Embotits garrotxins per paladars exigents
Acompanya'ns a la carnisseria Embotits Vilanova, a Tortellà, per descobrir els embotits garrotxins únics per paladars exigents.
Com combatre el fred amb productes locals?
Descobreix algunes idees de plats de cullera per combatre el fred amb productes locals de la Garrotxa!