Delit, el portal gastronòmic de la Garrotxa

Delit, el portal gastronòmic de la Garrotxa
Blog2021-11-21T17:17:47+02:00

BLOG

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

Sabeu quina és la diferència entre productes ecològics i productes bio? Us ho expliquem en aquest article. Cliqueu pr veure les botigues de la Garrotxa on comprar productes ecològics i bio.

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Els embotits de la Garrotxa més típics

Sabeu que el piumoc només s’elabora actualment a la Garrotxa, a la població de Tortellà? Heu provat mai el garrillot? I la botifarra medieval? Us els presentem al blog!

Volcans de la Garrotxa i cuina volcànica

El menú d’avui és ben volcànic: començarem per uns entrants sobre la Zona Volcànica de la Garrotxa; continuarem amb un plat principal a base dels volcans de la Garrotxa més espectaculars; i acabarem amb una cuina volcànica per llepar-se’n els dits. Som-hi?