BLOG
Desgranem el plat: Filet Wellington de la Barra d’en Regue
Acompanya'ns a degustar el Filet Wellington a la Barra d'en Regue, fet amb ingredients de qualitat i de marca Garrotxa.
Restaurants on gaudir del peix de qualitat a la Garrotxa
Degusta peix de qualitat en els restaurants de la Garrotxa amb la millor oferta de productes del mar.
Mels i melmelades de la Garrotxa: la primavera més dolça
Descobreix la primavera més dolça gaudint de les mels i melmelades més autèntiques i tradicionals de la Garrotxa.
Guanya el sorteig de 25 € en embotits de Cal Tiu!
Sorteig del 19 al 22 d'abril a @delitgastronomic
Embotits garrotxins per paladars exigents
Acompanya'ns a la carnisseria Embotits Vilanova, a Tortellà, per descobrir els embotits garrotxins únics per paladars exigents.
Com combatre el fred amb productes locals?
Descobreix algunes idees de plats de cullera per combatre el fred amb productes locals de la Garrotxa!
Desgranem el plat: cua de vedella amb fesols de Santa Pau de l’Hostal els Ossos
Acompanya'ns a descobrir els secrets darrere del deliciós plat de cua de vedella amb fesols de Santa Pau de l'Hostal dels Ossos.
Regala un lot de productes garrotxins
Descobreix-los els dolços típics de la Garrotxa i endinsa't en la cultura gastronòmica que ens envolta.
Les millors botifarres de la Garrotxa
Els productes locals de la Garrotxa són el resultat de segles de tradició culinària i de la passió dels seus habitants per la terra.