Experiències Gastronòmiques a la Garrotxa

Loading...

Degustacions de formatges, tallers de cuina, visites a granges i molt més!

Diuen que el que veus, ho recordes, i el que fas, ho aprens. Amb Delit descobrireu activitats gastronòmiques i tallers de cuina que us permetran aprendre i aprofundir en la cuina i els aliments que trobem a la Garrotxa.

La Garrotxa és una comarca molt activa i dinàmica i moltes de les activitats que s’hi organitzen giren entorn a la gastronomia. En són una bona mostra totes les fires gastronòmiques que es fan anualment a diferents poblacions. Les teniu llistades a continuació, més avall, però en són un exemple: la fira orígens, la fira del fesol, la fira del fajol o la ruta de les tapes.

En cadascuna d’elles, el producte és el protagonista i diferents productors, comerços i restaurants s’hi uneixen per portar-nos el bo i millor de cadascun.

Voleu saber què fer a la Garrotxa relacionat amb la cuina i la gastronomia? A Delit trobareu visites a granges de la Garrotxa per anar amb nens, tallers de cuina per fer amb amics o la parella, tasts de vins (també a cegues!), maridatges de formatges, fires gastronòmiques organitzades a la Garrotxa al llarg de l’any i altres activitats de cuina per fer en família. Algunes d’aquestes activitats són proposades pels mateixos productors i us permetran conèixer de prop la seva feina i valorar els productes que mengeu.

Fira del fesol

Fira del farro

Fira del fajol

Fira Orígens

Fira de la ratafia

Mostra gastronòmica

Ruta de les tapes

Fira de Sant Lluc

Experiències Gastronòmiques a la Garrotxa

Reiniciar tots els filtres

Veure més experiències [+]