Experiències Gastronòmiques a la Garrotxa

Loading...

Degustacions de formatges, tallers de cuina, visites a granges i molt més!

Diuen que el que veus, ho recordes, i el que fas, ho aprens. Amb Delit descobrireu activitats gastronòmiques i tallers de cuina que us permetran aprendre i aprofundir en la cuina i els aliments que trobem a la Garrotxa.

La Garrotxa és una comarca molt activa i dinàmica i moltes de les activitats que s’hi organitzen giren entorn a la gastronomia. En són una bona mostra totes les fires gastronòmiques que es fan anualment a diferents poblacions. Les teniu llistades a continuació, més avall, però en són un exemple: la fira orígens, la fira del fesol, la fira del fajol o la ruta de les tapes.

En cadascuna d’elles, el producte és el protagonista i diferents productors, comerços i restaurants s’hi uneixen per portar-nos el bo i millor de cadascun.

Voleu saber què fer a la Garrotxa relacionat amb la cuina i la gastronomia? A Delit trobareu visites a granges de la Garrotxa per anar amb nens, tallers de cuina per fer amb amics o la parella, tasts de vins (també a cegues!), maridatges de formatges, fires gastronòmiques organitzades a la Garrotxa al llarg de l’any i altres activitats de cuina per fer en família. Algunes d’aquestes activitats són proposades pels mateixos productors i us permetran conèixer de prop la seva feina i valorar els productes que mengeu.

Fira del farro

Fira del fajol

Fira Orígens

Fira de la ratafia

Mostra gastronòmica

Ruta de les tapes

Fira de Sant Lluc

Experiències Gastronòmiques a la Garrotxa

Reiniciar tots els filtres

Veure més experiències [+]