RECEPTES DE LA GARROTXA
Sandvitx 30 anys de Zig Zag Cafè
Una recepta per celebrar els 30 anys del zig-zag cafè!
Secret de porc ibèric amb girgoles i alls tendres
Una recepta del taller de cuina de Porcus Refinatus!
Llata de porc guisada amb naps
Una recepta del taller de cuina de Porcus Refinatus! - Garrotxa
Carpaccio de peus de porc
Una recepta del taller de cuina de Porcus Refinatus!
La Garrotxa fosa… a una fondue de formatges!
Una recepta de fondue de l'Hostal del Sol
Recepta especial: melmelada de calçots
Recepta especial melmelada de calçots
Romesco i calçots
Com gaudir dels calçots
Amanides pels dies freds
Descobreix com preparar amanides d'hivern amb ingredients de temporada com col, remolatxa, cítrics i productes locals!
Gaspatxo: el plaer de l’estiu en un plat
Recepeta bunyols de Quaresma: descobreix la tradició d'aquest dolç de Setmana Santa i gaudeix del plaer al menjar-los.
Recepta bunyols de Quaresma
Recepeta bunyols de Quaresma: descobreix la tradició d'aquest dolç de Setmana Santa i gaudeix del plaer al menjar-los.
Farinetes de Fajol
Farinetes de Fajol. Com cuinar-lles i diferents opcions de com menjar-les!
La recepta de les patates d’Olot, pas a pas
Una recepta del Restaurant la Deu
Cremós de Farro de la Vall de Bianya amb fruits del bosc i cruixent
Una recepta del Restaurant Mercè - Ca la Gracieta
Torradetes de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb gelat de ratafia Russet
Una recepta del Restaurant la Quinta Justa
Carxofes a la brasa
Una recepta del Restaurant Cafè Europa