Olot

Bar Club – Menjars Can Pelaio

Restaurant de tapes i entrepans d'Olot

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972261605

El Bar Club – Menjars Can Pelaio és un bar restaurant a la Garrotxa de tapes i entrepans. Un establiment tradicional, acollidor i familiar que ofereix una bona varietat de plats, cuinats amb productes de primera qualitat, locals i de proximitat. Dins la seva oferta hi podeu trobar tapes de tripa (callós), pilotilles, seitons amb vinagre o calamars a l’andalusa; també ofereixen esmorzars de forquilla i àpats de peix i marisc. Darrere de tots aquests menjars hi ha en Pelaio, un cuiner vocacional que gaudeix compartint gustos amb els seus comensals, els quals elogien la cuina que fa. Menjars Can Pelaio està situat al Firal d’Olot, molt cèntric, i disposa d’una terrassa on, els dies assolellats, és un plaer asseure-s’hi a menjar.

  • Terrassa
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana
  • Cuina de mercat
  • Tapes


  • Entre 16 i 35 €
Comerços de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Bar Club – Menjars Can Pelaio és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]