Pans i dolços

Pastissos i dolços Cropic’s

Productor de rebosteria a Olot

L’empresa pastissera Cropic’s va néixer fa més de 30 anys amb la intenció d’ampliar l’oferta de dolços olotina. Olot, i la Garrotxa per extensió, és un lloc on la tradició de cloure un bon àpat amb el dolç es manté ben viva. Per això, aquesta productora familiar va creure que podia oferir tota una sèrie de productes que podien resultar atractius als futurs clients. Des dels inicis i fins ara, no han parat d’innovar i oferir noves propostes, sempre amb la garantia de qualitat que es van marcar des del començament.

Diuen que la resposta dels clients els ha anat marcant la pauta i els ha dirigit en la línia correcta, i que esperen continuar gaudint de la seva confiança per avançar en el món tan engrescador de la pastisseria.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Pastissos i dolços Cropic’s és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)