Embotits i Carns

Jordi Vilarrasa

Productor de carn de porc

Enllaç cap a google maps
http://www.jordivilarrasa.cat/web/
Enllaç cap a Instagram 972266524
Enllaç cap a Instagram

Hi podreu degustar el sabor de la Garrotxa! Al Mas Janric de Begudà, Embotits Jordi Vilarrasa hi crien porcs de raça Duroc-Landrace, alimentats amb ordi, blat de moro i favó per tal de poder aconseguir una carn bona i tendra, i poder oferir la màxima qualitat en els seus productes finals.

El punt de venda és a la Plaça Mercat d’Olot, on ofereixen tots els seus productes de proximitat i elaborats sense gluten ni lactosa. Al taulell, s’hi poden trobar totes les peces de carn fresca de porc, secret, llom de dos colors, llonzes, ossos de brasa…; també els embotits curats (fuet, llonganissa, lloms, baiones, cansalades viades…) i els embotits cuits (botifarra d’ou, negra, d’all i julivert, botifarra de llardons, de bolets…), i els seus famosos elaborats frescos: llangonisseta, salsitxets, xistorra, hamburgueses de tot tipus, broquetes, rotllets de carn picada amb sèsam, carbassonets farcits, filets de porc farcits de poma i foie…i moltes altres innovacions!

Sabeu que alguns dels seus embotits tenen premis gastronòmics? Són espectaculars!

  • Venda de Proximitat
  • Artesania Alimentària

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Jordi Vilarrasa ha aconseguit els següents distintius de qualitat

És membre de

Jordi Vilarrasa és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot
  • Associació Comerciants Olot (ACO)