Olot

Les Cols

Restaurant d'Estrelles Michelin de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://lescols.com/
Enllaç cap a Instagram 972269209
Enllaç cap a Instagram

Les Cols és un restaurant de cuina d’autor i d’avantguarda en un entorn idíl·lic a la Garrotxa, i que compta amb dues Estrelles Michelin. Regentat per la coneguda xef Fina Puigdevall i acompanyada de les seves filles, Clara, Martina i Carlota, construeixen la creativitat dels seus plats d’acord amb l’estacionalitat, la sostenibilitat i l’ús de productes de la Garrotxa, punt en què defensen fermament el treball amb “aliments no viatjats”. El restaurant és l’antiga masia familiar on va néixer la xef, un edifici que sorprèn per la seva moderna reforma interior, i on tot està marcat, conceptualment, per la relació dels espais amb la natura. Podeu trobar-hi dos menús degustació, un dels quals exalta el món vegetal que els envolta. Una proposta pensada per a parelles, al restaurant ubicat a la carretera de la Canya d’Olot.

  • Menú degustació
  • Menjar per emportar
  • Terrassa
  • Reserves
  • Tastos i cates

Activitats recomanades

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Delit per les coses ben fetes

Les Cols ha aconseguit els següents distintius de qualitat

És membre de

Les Cols és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]