Horta (fruita, verdura i llegums)

Llegums cuits El Fesolaire petit

Parada de llegums cuits

A la Plaça Mercat d’Olot, hi trobareu el paradís dels llegums cuits: El Fesolaire Petit! Els ingredients més saludables de la dieta mediterrània ben a prop de casa, en ple centre de la ciutat d’Olot. Cigrons, fesols, llenties… els aliments més idonis per aconseguir una dieta ben equilibrada. Fa més de 50 anys que es dediquen als llegums cuits! Els pares van començar a coure els llegums i ara són els fills els qui els couen amb el mateix amor i la mateixa paciència de sempre! S’aixequen a quarts de 5 per poder-vos oferir els millors llegums cuits, tal com ho feien les àvies, a foc molt lent! Però al Fesolaire Petit també hi trobareu plats setmanals: patata i pèsol, amanida d’arròs, faves, pèsols, macarrons a la bolonyesa, mongeta verda amb carn picada, trinxat, cigrons amb espinacs, panses i pinyons … El Fesolaire Petit us porta tots els llegums que necessiteu per seguir una bona dieta mediterrània!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972264733

Plaça de l'Hospital, 3 Olot Horari De dilluns a dissabtes de 8h a 13h

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Llegums cuits El Fesolaire petit és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot