Horta (fruita, verdura i llegums)

Verdures de la Canya

Productor de verdures de Sant Joan les Fonts

Enllaç cap a google maps
https://www.verduresdelacanya.cat/
Enllaç cap a Instagram 609373944
Enllaç cap a Instagram

A més de l’horta fresca, s’elaboren diverses conserves a l’obrador de l’explotació a partir de la matèria primera pròpia de l’explotació.

Les seves tècniques de producció són tradicionals, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, sense la utilització d’herbicides. La major part del material vegetal produït procedeix de llavors pròpies i planters de productors certificats, i es conserven algunes varietats tradicionals com la tomata de pera i bitxo de Girona. Tomates, cogombres, carbassons, mongetes, enciams, ceba i alls tendres són algunes de les verdures cultivades a l’explotació i que arriben a la taula acabades de collir.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Verdures de la Canya ha aconseguit els següents distintius de qualitat