Peix

Bacallaneria Mercè

Parada de bacallà i olives

A la parada de pesca salada Bacallaneria Mercè, hi podreu trobar molta diversitat de productes, entre olives, bacallà salat, remullat, salmó fumat, carpaccios i molts més.

El bacallà que hi trobareu és sempre de primera qualitat i procedent d’Islàndia: lloms, cues, retalls, esqueixat, tripes, cocotxes.

Si sou amants de les olives, també esteu de sort, perquè la Mercè en té un gran assortit: blanques, negres, adobades i baixes en sal. I si amb això no en féssiu prou, a la Bacallaneria també hi trobareu carpaccio, moixama, salmó fumat, croquetes de bacallà, bunyols, brandada d’elaboració pròpia i les patates farcides de brandada.

Teniu, doncs, molts productes per escollir i portar-los a taula, tots de primera qualitat a la Plaça Mercat d’Olot!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 615388679 / 615388679

Carrer de l'Hospital, 3 Olot Horari De dilluns a divendres de 8h a 19h i dissabtes de 8h a 14h

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Bacallaneria Mercè és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot