Embotits i Carns Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Peix Begudes (vi, cervesa i licors)

Agrobotiga El Passeig

Agrobotiga de productes tradicionals a Olot

  • agrobotiga el passeig

L’Agrobotiga del Passeig de Barcelona d’Olot, abans també coneguda com l’Agrobotiga de Verntallat, és tot un referent a l’hora d’adquirir productes tradicionals amb marca de la casa, és a dir, de proximitat. La que va començar essent una extensió més de l’Agrobotiga Verntllat, situada a la Vall d’en Bas ha passat a ser propietat dels mateixos productors que n’omplien les prestatgeries. Els propietaris actualment són la Cooperativa del Camp d’Olot, la Soldebre, la Confraria de Pescadors de Roses i alguns artesans alimentaris garrotxins. No hi ha ningú millor per donar referències sobre la qualitat dels productes que la clientela mateix. A l’Agrobotiga del Passeig, hi podreu trobar verdures de la Canya, un dels pans més bons de la comarca – el d’Hostalets d’en Bas-, pastissos de Can Corbaton d’Olot, peix fresc de Peixos Olot, productes de la granja Armengol d’Osona, xarcuteria variada, embotits artesans, vi a granel d’Espolla i de la Conca de Barberà, i molts altres productes, alguns de ben excepcionals com la llet d’egua.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 636371663 / 972269887

Passeig de Barcelona 2 Olot Horari De dilluns a dissabte de 8:30 h a 20:30 h.
Diumenges de 8:30 h a 14 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Verdures de la Canya
Verdures de la Canya https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/canya-3-500x500.jpg
Pibernat
Pibernat https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/delit-5-500x500.png
Mas la Coromina- granja eco ATO
Mas la Coromina- granja eco ATO https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/delit-500x500.png

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.