Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Peix Begudes (vi, cervesa i licors)

Agrobotiga El Passeig

Agrobotiga de productes tradicionals a Olot

  • agrobotiga el passeig

L’Agrobotiga del Passeig de Barcelona d’Olot, abans també coneguda com l’Agrobotiga de Verntallat, és tot un referent a l’hora d’adquirir productes tradicionals amb marca de la casa, és a dir, de proximitat. La que va començar essent una extensió més de l’Agrobotiga Verntllat, situada a la Vall d’en Bas ha passat a ser propietat dels mateixos productors que n’omplien les prestatgeries. Els propietaris actualment són la Cooperativa del Camp d’Olot, la Soldebre, la Confraria de Pescadors de Roses i alguns artesans alimentaris garrotxins. No hi ha ningú millor per donar referències sobre la qualitat dels productes que la clientela mateix. A l’Agrobotiga del Passeig, hi podreu trobar verdures de la Canya, un dels pans més bons de la comarca – el d’Hostalets d’en Bas-, pastissos de Can Corbaton d’Olot, peix fresc de Peixos Olot, productes de la granja Armengol d’Osona, xarcuteria variada, embotits artesans, vi a granel d’Espolla i de la Conca de Barberà, i molts altres productes, alguns de ben excepcionals com la llet d’egua.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 636371663 / 972269887

Passeig de Barcelona 2 Olot Horari De dilluns a dissabte de 8:30 h a 20:30 h.
Diumenges de 8:30 h a 14 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Verdures de la Canya
Verdures de la Canya https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/canya-3-500x500.jpg
Pibernat
Pibernat https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/delit-5-500x500.png
Mas la Coromina- granja eco ATO
Mas la Coromina- granja eco ATO https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/delit-500x500.png

Articles del blog

8 productes gastronòmics per aquestes festes de Nadal

8 productes gastronòmics per aquestes festes de Nadal

Descobriu el nostre llistat de productes gastronòmics per regalar aquestes festes de Nadal. Des d'un pernil garrotxí fins un calendari d'advent que inclou el tió, passant per les novetats torronaires i de pakcs, lots i paneres de nadal.

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!