Embotits i Carns Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Peix

Pibernat

Enllaç cap a google maps
http://www.pibernat.es/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 679273139 / 972280120
Enllaç cap a Instagram

Pibernat és un obrador de conserves artesanals ubicat a La Vinoteca de la Plaça Mercat d’Olot i s’explica en percentatges: 0% additius, 0% conservants, 100% natural, 100% artesanal. Elaboren el tàrtar de sadina, popets a l’allet, popets amb ceba, salmó marinat, tonyina en oli d’oliva verge extra, pop en oli d’oliva verge extra, calamars amb botifarra, sèpia a la seva tinta, costelló de porc Duroc, estofat de vedella, estofat de llenties, salsa bolonyesa, salsa carbonara i sofregit de ceba i tomata. Tots els productes de les seves conserves es fan en pots de vidre esterilitzats i per la seva conservació no necessiten estar en fred.

Pibernat és una masia que es troba en el camí que porta a l’ermita de Sant Miquel de Falgars on va néixer la mare i àvia dels impulsadors d’aquesta empresa, la Pilar Font, una gran cuinera que tenia sempre les portes de casa obertes a familiars i amics per gaudir de la seva cuina. Una cuina tradicional feta amb productes de proximitat i sabrosa. Pibernat busca conservar la tradició de la cuina catalana i familiar, amb un punt d’innovació i actualització en els seus productes.

Activitats recomanades

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.