Embotits i Carns Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Begudes (vi, cervesa i licors)

SAT Vall d’en Bas

  • verntallat
Enllaç cap a google maps
https://www.verntallat.cat/
Enllaç cap a Instagram 972690119
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

La SAT, Societat Agrària de Transformació, de la Vall d’en Bas és una cooperativa agrària formada per l’associació voluntària d’un total de 310 socis. La Cooperativa Verntallat està situada al centre de la Vall d’en Bas, concretament al prat de Can Gronxa, s/n (Puigpardines), i agrupa les activitats agràries i ramaderes de la comarca de la Garrotxa. Aquesta empresa va ser constituïda formalment  l’any 1971 amb dos objectius: en primer lloc, agrupar i facilitar la compra de matèries primeres necessàries per als agricultors, com per exemple llavors, adobs o fitosanitaris, i, en segon lloc, facilitar la producció de pinsos i l’assecatge del blat de moro. No obstant això, amb els més de 40 anys d’existència de la cooperativa, les activitats s’han diversificat i orientat cap a un model de comerç pioner de productes alimentaris de proximitat a Catalunya: les agrobotigues. Les Agrobotigues Verntallat van ser creades amb l’objectiu d’apropar el consumidor als productes alimentaris produïts a la Garrotxa que, per la seva singularitat, procés d’elaboració artesana i petita distribució, són difícils de trobar als supermercats. A les Agrobotigues Verntallat també hi trobareu productes d’altres cooperatives i d’artesans de tot Catalunya. Els productes estrella són els embotits i els formatges de la zona, la mel, la carn i el pa, que elaboren ells mateixos, així com també la fuita i verdura de temporada.

  • Venda de Proximitat

Articles del blog

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

Feu com l'Isabel de Mas la Coromina i oloreu, tasteu i degusteu els formatges de la Garrotxa. Us presentem els productors e la Garrotxa i obradors on s'elaboraden els formatges de forma artesanal i amb molt de delit.

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

És membre de

SAT Vall d’en Bas és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Turisme i Comerç Vall d’en Bas