Vall d'en Bas

Restaurant la Cooperativa

Cuina amb productes de la cooperativa Vall d'en Bas

Enllaç cap a google maps
https://www.verntallat.cat/
Enllaç cap a Instagram 972690119
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El Restaurant de la Cooperativa és ideal per anar-hi a passar un dia amb la família. Està ubicat a tocar dels camps dels agricultors i ramaders de la Vall d’en Bas, just als peus de la muntanya del Puigsacalm. Disposa d’un ampli parc infantil amb gronxadors i tirolina. També hi ha un gran espai amb gespa per córrer, bancs i una font. Tant l’interior de l’establiment com la terrassa -acabada de renovar- són ideals per anar-hi a prendre un esmorzar de forquilla i ganivet, així com per menjar carn a la brasa, embotits o plats combinats típics de la zona per dinar. El menjar  que serveixen és bo, abundant, de proximitat i a un preu econòmic. No es pot demanar més!

  • Per a nens
  • Menú diari
  • Terrassa
  • Reserves
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

És membre de

Restaurant la Cooperativa és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Turisme i Comerç Vall d’en Bas

Veure restaurants Garrotxa [+]