Horta (fruita, verdura i llegums)

Cultivadors Fesols Santa Pau

Associació de pagesos de Santa Pau

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972680281

L’Associació de Cultivadors de Fesols Santa Pau està constituïda per diversos productors de la Garrotxa que es dediquen al cultiu de fesols de Santa Pau. En formen part Lluís Suñer, president i productor; Joan Orri, Santi Juanola, Miquel Planella, David Llach, Josep Maria Collellmir, Francesc Serra, Joan Ayats, Montserrat Miralles, Carles Masias i Lourdes Masó. Molts d’aquests productors compten amb la DOP Fesols de Santa Pau i alhora fan de comercialitzadors i venen els fesols a la majoria d’establiments de tota la Garrotxa i a les fires de la comarca. A la pàgina web de l’Associació de Cultivadors de Fesols de Santa Pau hi podreu trobar el contacte d’aquests productors, dels envasadors dels fesols de Santa Pau i, fins i tot, receptes per cuinar amb aquest llegum. De ben segur que us en llepareu els dits!

  • Denominació Orígen Protegida (DOP)

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Delit per les coses ben fetes

Cultivadors Fesols Santa Pau ha aconseguit els següents distintius de qualitat