Begudes (vi, cervesa i licors)
Aigua de Sant Aniol
Esperit Volcànic
Aigua de Sant Aniol és un negoci familiar fundat l’any 1993 que està ubicat a Sant Aniol de Finestres, poble de la Garrotxa que dona nom a la marca. En aquest municipi de la comarca dels volcans, a més de 115 metres de profunditat, hi ha el brollador d’aigua. És un vessant enclavat en un paratge de lava sedimentada i roca volcànica, cosa que fa de Sant Aniol una aigua de gran puresa i d’excel·lents qualitats.
Es tracta de l’única aigua d’origen volcànic de la Península, de composició rica en minerals, i s’exporta arreu del món: està present en alguns dels millors hotels i restaurants dels Estats Units o Austràlia, passant per Anglaterra, Emirats Àrabs o el Japó. I també la podem trobar a la taula de molts restaurants i bars de casa nostra, a la Garrotxa!
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.