Begudes (vi, cervesa i licors)

Poch’s Cervesa Artesana

Productor de cervesa artesana de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
http://www.cervesapochs.com/
Enllaç cap a Instagram 619072885
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Poch’s Cervesa Artesana és una productora de cervesa de Castellfollit, a la Garrotxa. Tenen una llarga llista de cerveses artesanes diferents que podreu tastar al mateix obrador o comprar-les de forma individual o amb paquets de combinacions variades. Les diferents i creatives cerveses Poch’s han guanyat alguns premis. La producció és de proximitat i sempre fa referència al municipi de Castellfollit de la Roca. Una curiositat sobre Poch’s Cervesa Artesana és també el disseny de les etiquetes de les ampolles de les cerveses. Aneu-les a tastar que de ben segur us agradaran!

Articles del blog

Ruta de cerveses artesanes a la Garrotxa

Ruta de cerveses artesanes a la Garrotxa

Descobreix les millors cerveses artesanes de la Garrotxa i gaudeix d'un sabor sabor local autèntic. Prova-les i gaudeix-les!

8 productes gastronòmics per aquestes festes de Nadal

8 productes gastronòmics per aquestes festes de Nadal

Descobriu el nostre llistat de productes gastronòmics per regalar aquestes festes de Nadal. Des d'un pernil garrotxí fins un calendari d'advent que inclou el tió, passant per les novetats torronaires i de pakcs, lots i paneres de nadal.

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.