Santa Pau

Can Xel

Restaurant de cuina tradicional a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://www.canxel.com/
Enllaç cap a Instagram 972680211
Enllaç cap a Instagram

Actualment, al Restaurant Can Xel hi conviuen la tercera i quarta generació familiar, fet que els ha impel·lit a renovar la seva proposta gastronòmica, aportant-hi tocs moderns però sense perdre el concepte de cuina tradicional catalana, que ha estat el pilar dels seus fogons durant dècades. Un dels seus plats més coneguts són els ous a la caputxina, i de fet és un dels pocs restaurants de la Garrotxa on es cuina aquest plat. A més, en Joan és conegut pels dots que té de tofonaire, producte que sovint inclou a la carta. Són membres del col·lectiu de Cuina Volcànica perquè creuen en el valor que aporta el producte del territori.

La família Fàbrega – Triadú va començar amb un petit hostal de poble, situat al peu de la carretera de Santa Pau, per donar menjar a la gent de pas. Al llarg dels anys, s’ha convertit en un restaurant de referència, situat al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a cinc minuts de la fageda d’en Jordà, el volcà del Croscat i el volcà de Santa Margarida. Disposa de diferents sales on, a part de restaurant, també s’hi poden fer banquets i celebracions de tota mena, i compta amb allotjament i piscina. Per tant, és una bona opció on aturar-se si visiteu la zona amb la família, els amics o la parella.

  • Menú diari
  • Menjar per emportar
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana
  • Cuina volcànica


  • Entre 16 i 35 €

Articles del blog

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gourmet, fires agroalimentàries, tastets, degustacions, tallers de cuina i altres experiències gastronòmiques de la Garrotxa que no et pots perdre.

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Delit per les coses ben fetes

Can Xel ha aconseguit els següents distintius de qualitat

És membre de

Can Xel és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Fires

Can Xel participa a les següents fires

  • Mostra gastronòmica

Veure restaurants Garrotxa [+]