Santa Pau

Can Xel

Restaurant de cuina tradicional a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://www.canxel.com/
Enllaç cap a Instagram 972680211
Enllaç cap a Instagram

Actualment, al Restaurant Can Xel hi conviuen la tercera i quarta generació familiar, fet que els ha impel·lit a renovar la seva proposta gastronòmica, aportant-hi tocs moderns però sense perdre el concepte de cuina tradicional catalana, que ha estat el pilar dels seus fogons durant dècades. Un dels seus plats més coneguts són els ous a la caputxina, i de fet és un dels pocs restaurants de la Garrotxa on es cuina aquest plat. A més, en Joan és conegut pels dots que té de tofonaire, producte que sovint inclou a la carta. Són membres del col·lectiu de Cuina Volcànica perquè creuen en el valor que aporta el producte del territori.

La família Fàbrega – Triadú va començar amb un petit hostal de poble, situat al peu de la carretera de Santa Pau, per donar menjar a la gent de pas. Al llarg dels anys, s’ha convertit en un restaurant de referència, situat al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a cinc minuts de la fageda d’en Jordà, el volcà del Croscat i el volcà de Santa Margarida. Disposa de diferents sales on, a part de restaurant, també s’hi poden fer banquets i celebracions de tota mena, i compta amb allotjament i piscina. Per tant, és una bona opció on aturar-se si visiteu la zona amb la família, els amics o la parella.

  • Per a nens
  • Casaments i celebracions
  • Menú diari
  • Menú degustació
  • Menjar per emportar
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Delit per les coses ben fetes

Can Xel ha aconseguit els següents distintius de qualitat

És membre de

Can Xel és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]