Formatges i làctics

Mas Farró

  • mas farro formatges
Enllaç cap a google maps
http://masfarro.com/ca/
Enllaç cap a Instagram 972291238

Mas Farró és una petita explotació agrària situada a la Vall de Bianya. Compten amb un ramat d’ovelles que els proporciona tota la llet per a l’elaboració del formatge Serrat d’ovella, fet únicament amb llet crua, i aquest procés el porten a terme a la mateixa finca. A més, disposen d’un terreny de 20 hectàrees de cultiu per a l’alimentació del bestiar, en el qual planten farratge principalment per a la pastura. 

El negoci va començar l’any 1970, quan la família va decidir introduir-se al món de la venda de llet de vaca. Feien la feina de manera laboriosa i delicada, però desafortunadament no va tirar endavant. Més tard, i havent passat pel negoci de vendre carn de xai i llet d’ovella, el fill gran de la família va veure un bon nínxol de mercat en la venda de formatges, i ho va encertar, ja que la marca Mas Farró és reconeguda actualment arreu de la Garrotxa

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

Feu com l'Isabel de Mas la Coromina i oloreu, tasteu i degusteu els formatges de la Garrotxa. Us presentem els productors e la Garrotxa i obradors on s'elaboraden els formatges de forma artesanal i amb molt de delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.