Formatges i làctics

La Fageda

Productor de làctics de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://fageda.com/
Enllaç cap a Instagram 972681010
Enllaç cap a Instagram

La Fageda Fundació es troba ubicada al bell mig de la Fageda d’en Jordà, al terme municipal de Santa Pau. La Fageda Fundació elabora més d’una vintena de varietats de iogurts i postres amb la llet de les seves granges, set gustos de melmelades amb ingredients 100% naturals com el sucre de canya i el suc de llimona. I gelats de gran qualitat elaborats amb llet fresca de les vaques de la mateixa granja i amb ingredients de qualitat curosament seleccionats.

Les activitats productives de la Fageda Fundació es realitzen al Centre Especial de Treball. Gràcies a la varietat de les activitats que desenvolupa (granja de vaques, fàbrica de làctics i de gelats, obrador de melmelades, jardineria i servei d’atenció al visitant), es pot donar resposta a totes les demandes de treball que el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental crònica presenta a la Garrotxa.

Activitats recomanades

Articles del blog

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.