Càterings Tieta Rosa

http://www.arrossadesdelatietarosa.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 609301246
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El càtering de La Tieta Rosa, amb la cuina a Sant Privat d’en Bas, municipi de la Garrotxa, ofereix  una de les millors arrossades per a grups grans. Si bé estan especialitzats des del 1990 en arrossos de tota mena, també ofereixen gran varietat de plats a la brasa, rostits, amanides o macarronades, entre d’altres, sempre amb productes de qualitat i de proximitat i km0, que escullen amb cura i amb la garantia dels seus productors de confiança. Les arrossades de La Tieta Rosa són una solució perfecta per quan sou uns quants a casa i no us poseu d’acord sobre què cuinar, però també si esteu organitzant un casament, un esdeveniment empresarial o fins i tot una fira! Disposen de vint-i-sis menús per escollir, des dels entrants, als plats principals, els segons, les postres, els cafès i begudes, i inclús un licor per fer-ho baixar tot.

  • Casaments i celebracions
  • Per a empreses
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana


  • Entre 16 i 35 €
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Càterings Tieta Rosa és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Turisme i Comerç Vall d’en Bas

Veure restaurants Garrotxa [+]