Embotits i Carns

Embotits artesans Gori

Enllaç cap a google maps
https://embotitsgori.com/
Enllaç cap a Instagram 972693023
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Embotits artesans Gori és un negoci amb 80 anys d’experiència. Situats al cor de la Vall d’en Bas, els seus embotits tradicionals estan elaborats a partir de porcs seleccionats de la comarca de la Garrotxa. Les seves especialitats són el fuet, la llonganissa, la secallona, el xoriç, el bull o el llom Duroc. Tenen un punt de venda directe a la plaça major de Sant Privat d’en Bas, però també els trobareu a fires artesanes de Catalunya, a diversos supermercats de proximitat, a establiments de queviures de la comarca de la Garrotxa i a la seva botiga en línia.

  • Artesania Alimentària

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Embotits artesans Gori ha aconseguit els següents distintius de qualitat

És membre de

Embotits artesans Gori és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Turisme i Comerç Vall d’en Bas

Embotits de proximitat al cor de la Vall d'en Bas fets amb tota l'estima del món. Trobareu a la nostra botiga fuet, llonganissa, secallona, xoriç, bull o llom duroc a punt per gaudir-los en la millor companyia.

Embotits Gori