Olot

Bar Moment Bus Cafeteria

Bar de tapes i entrepans de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972279101

El Bar Moment Bus Cafeteria és un bar a la Garrotxa on es poden consumir entrepans, tapes i snacks de tota mena. Ofereix una àmplia diversitat d’entrepans, tant freds com calents, i una varietat d’articles com embotits casolans, pa de fajol i productes sense gluten. També podeu trobar-hi tapes per a tots els gustos, que es poden consumir dins el local o a la terrassa de fora. Compten amb tota classe de cafès de qualitat, sis varietats de llet, infusions i begudes refrescants. Si hi aneu, hi trobareu un servei amb molt bon tracte, ràpid i eficaç. El Bar Moment Bus Cafeteria està situat dins l’estació d’autobusos d’Olot, just al centre de la ciutat.

  • Terrassa

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Bar Moment Bus Cafeteria és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]