Embotits i Carns

Ecoriera

Productor de carn i embotits de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://ecoriera.com/ca/inici/
Enllaç cap a Instagram 972690168
Enllaç cap a Facebook Enllaç cap a Twitter

Ecoriera, SLU és una empresa familiar amb una llarga trajectòria a la Vall d’en Bas. Disposen d’una sala de desfer i magatzem refrigerat, i elaboren els seus propis productes porcins. Disposen de la certificació CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) i estan situats a Sant Esteve d’en Bas.

Els productes embotits d’Ecoriera es poden adquirir a les seves instal·lacions o als diferents establiments on distribueixen els productes. També disposen d’una marca pròpia: Embotits Esteve Riera (fuet, llonganissa, bull blanc, botifarra blanca, bull negre, botifarra negra, botifarra crua, botifarra de perol, xoriç, llom i cansalada viada, curats, llardons). Pel que fa als embotits amb certificació ecològica marca Ecoriera, hi trobareu fuet, llonganissa, bull blanc, botifarra blanca, botifarra crua, salsitxa, pernil dolç, pernil salat…

  • Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.