Embotits i Carns
Ecoriera
Productor de carn i embotits de la Garrotxa
Ecoriera, SLU és una empresa familiar amb una llarga trajectòria a la Vall d’en Bas. Disposen d’una sala de desfer i magatzem refrigerat, i elaboren els seus propis productes porcins. Disposen de la certificació CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica) i estan situats a Sant Esteve d’en Bas.
Els productes embotits d’Ecoriera es poden adquirir a les seves instal·lacions o als diferents establiments on distribueixen els productes. També disposen d’una marca pròpia: Embotits Esteve Riera (fuet, llonganissa, bull blanc, botifarra blanca, bull negre, botifarra negra, botifarra crua, botifarra de perol, xoriç, llom i cansalada viada, curats, llardons). Pel que fa als embotits amb certificació ecològica marca Ecoriera, hi trobareu fuet, llonganissa, bull blanc, botifarra blanca, botifarra crua, salsitxa, pernil dolç, pernil salat…
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
![El Fajol: el superaliment de la Garrotxa](https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/12/FARINA-FAJOL-CARME-2.jpg)
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
![Experiències gastronòmiques per regalar](https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/11/experiencies-gastronomiques-garrotxa.png)
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
![Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes](https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/11/FESOLS-ST.PAU-CARME-2-1.jpg)
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.