Olot

Pit-roig bar cafè

Bar-cafeteria de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972745028
Enllaç cap a Instagram

El Pit-roig és un bar cafeteria, ubicat a la Garrotxa, que està situat als baixos de la torre Castanys, al Parc Nou d’Olot. El trobareu en un espai tranquil i relaxant, ideal per a famílies, per a pràctiques esportives conduïdes, passejar i desconnectar. A la carta hi ha des d’entrepans freds i calents fins a amanides variades, passant per tapes de patates braves, d’Olot, de croquetes o calamars, entre d’altres, torrades de sobrassada o amb truita a la francesa, fustes d’embotits i formatges o hamburgueses. Podeu tastar els seus plats a l’àmplia terrassa o bé a l’interior del local, edifici on abans hi havia el Museu dels Volcans.

  • Per a nens
  • Terrassa
  • Reserves
  • Accepta mascotes
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Pit-roig bar cafè és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]