Embotits i Carns

Carnisseria-xarcuteria Mas Puqui

Parada de carn de vedella

Enllaç cap a google maps
http://mercatdolot.cat/carnisseria-mas-puqui/
Enllaç cap a Instagram 972692004
Enllaç cap a Instagram

Els amants de la vedella han de fer parada obligatòria a la Carnisseria Mas Puqui. És una explotació familiar dedicada a la producció i comercialització de carn de vedella amb venda directa al mercat municipal d’Olot. Tot el procés de creixement de les vedelles es fa, en un 80%, amb productes de collita pròpia. Amb aquesta alimentació aconsegueixen una carn amb un gust melós i molt més saborosa.

Tenen la marca VEDELLA BONA CRIANÇA i formen part de la denominació de qualitat Vedella Moixina. No us podeu perdre les mitjanes de vedella que venen!

La seva finca està ubicada a la Pinya (en són residents de tota la vida), i trobareu la botiga a la Plaça Mercat d’Olot!

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Carnisseria-xarcuteria Mas Puqui és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot