Formatges i làctics

La botigueta de la Fageda

Productor de làctics de la Garrotxa

A la Fageda elaboren i comercialitzen desenes de productes làctics, fets amb la llet de les seves granges i etiquetats íntegrament en català. En la mateixa explotació, podreu trobar una petita botigueta on es poden adquirir els seus productes, que van des de més d’una vintena de varietats de iogurts i bífidus, crema catalana pensada pels nens i per la gent més llaminera, melmelades de fins a set gustos diferents, fetes amb ingredients 100% naturals com el sucre de canya i el suc de llimona, i gelats elaborats amb llet fresca i els millors ingredients curosament seleccionats. A molts supermercats i petites botigues de queviures també es poden trobar alguns dels seus productes més populars.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972681011

Els Casals, s/n Santa Pau Horari De dimarts a diumenge de 9 a 15 h.

Activitats recomanades

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
La Fageda
La Fageda https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/fageda-5-2-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.