Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Botiga del Racó de la Pasta

Botiga de pasta fresca artesana

El Racó de la Pasta és un local per als amants de la pasta, a la Plaça Mercat d’Olot! Està dedicat principalment a la venda de productes de pasta fresca artesanal que elaboren diàriament.
Productes amb farines d’alta qualitat: blat dur, espelta…; amb diferents acabats de gustos: tomàquet, espinacs, tinta de sèpia, remolatxa…; en diferents formats: curts (macarrons, tirabuixons o fusilligigli…), llargs (espaguetis, tallarines o tagliatelle…), i amb diferents farcits, en el cas dels raviolis: carn rostida, carabassa, gambes, foie, carxofa…

En el Racó de la Pasta podreu completar la vostra compra en el mercat d’Olot, amb un toc artesanal i la millor qualitat. Les seves opcions amb tot tipus de varietats de pasta no deixen indiferents a ningú i sorprenen cada dia amb pesto de festucs, guisats o ragúfocaccias o croquetes d’Idiazabal, bròquil o bacallà. Tot elaborat amb molta estima!
També tenen alguns productes no elaborats per ells però de proximitat i alta qualitat com arròs de Pals i del Delta de l’Ebre, formatges de tipologies diferents i especials per a pasta, olis, pizzes…

Enllaç cap a google maps https://elracodelapasta.cat/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 693297336 / 972074581
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook Enllaç cap a Twitter

C/ Antoni Llopis, 11 Olot Horari De dilluns a divendres de 8h a 15h, divendres de 16h a 19h i dissabtes de 8h a 14:30h

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
El Racó de la Pasta
El Racó de la Pasta https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-2-17-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Botiga del Racó de la Pasta és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot