Pans i dolços

Forn de pa la Nevateria

Fleca i pastisseria d'Olot

En la seva petita botiga, situada al polígon de les Mates, als afores d’Olot, es poden degustar tots els productes de La Nevateria, un forn de pa i obrador que ha transformat la imatge del clàssic forn de pa i brioixeria. Fan tot el procés, de principi a fi, de tots els pastissos, pans, brioixeria i fins i tot els batuts, que serveixen de manera totalment saludable i utilitzant només ingredients de primera qualitat i de proximitat. Al forn de pa de La Nevateria es poden comprar, degustar o fins i tot passar a recollir tots els seus productes, ja que es pot fer una comanda en línia de manera molt senzilla i a través pròpia del seu web. Si hi aneu, no deixeu de tastar la gran varietat de croissants que tenen. De la botiga, en destaca el croissant de gianduia d’avellana, deliciós!

Enllaç cap a google maps https://lanevateria.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 972272745
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Carrer Compositor Pedrell 51 Olot Horari De dilluns a dissabte 6h a 13h

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
La Nevateria
La Nevateria https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-2-39.jpg

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.