Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

Carnisseria d’en Bas Rosa Freixas

La Carnisseria Rosa Freixas és un negoci familiar al bell mig del poble de Sant Esteve d’en Bas, a la Garrotxa. Hi trobareu queviures, fruita, embotits i carn. Des dels seus orígens totes les carns que s’han servit a la carnisseria procedeixen de la Vall d’en Bas. Tots els seus proveïdors són petits productors de la màxima confiança i proximitat.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972691094

C/ Ferran Laparte, 12 Vall d'en Bas

Restaurants de la Garrotxa amb qui treballen
Ca la Carmelita
Ca la Carmelita https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/ca-la-carmelita-500x500.png

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.