Embotits i Carns
Carnisseria Can Bailén
A Can Bailén són productors de carn i embotits. En Llorenç i la seva família crien la vedella, els xais, els cabrits i l’aviram a la finca de Mas Estellé, situada a Sant Privat d’en Bas. Les seves vaques pasturen a la Masia Els Plans, a 1300 metres sobre el nivell de mar, direcció Vidrà, on passen bona part del seu temps bevent la llet de la mare i menjant herba.
A més, Can Bailén forma part de la Guia ‘Compra a pagès’ una iniciativa de la Unitat de Comercialització Agroalimentària del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), que promou el canal directe de comercialització agroalimentària, defensant els petits productors i donant servei a aquells consumidors que busquen proximitat i que aposten per fer un consum responsable i sostenible.
A part de comercialitzar el seu producte a restaurants també tenen una carnisseria al veïnat de Poca Farina de Sant Privat. A més de la carnisseria, en aquest mateix establiment hi tenen l’obrador on elaboren embotit i productes elaborats.
Mas Can Bailén 17178 Sant Privat d’en Bas Vall d'en Bas
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.