Olot

La Cuineta

Enllaç cap a google maps
https://www.lacuineta.cat/
Enllaç cap a Instagram 972260259
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

La Cuineta és un petit local al centre d’Olot, la Garrotxa, on es poden trobar uns plats exquisits, amb menú del dia, per emportar i fer un bon àpat casolà fora de casa.
Treballen amb passió i innovació i amb productes de proximitat i de qualitat per fer una cuina natural, saludable i sabrosa.
A la Cuineta d’Olot creuen que la salut i el plaer van lligats i per això ofereixen gran varietat de plats tradicionals i de diferents cultures, tot utilitzant productes frescos i un estricte procediment d’elaboració.

  • Per a empreses
  • Menú diari
  • Menjar per emportar
  • Menjar a domicili

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Veure restaurants Garrotxa [+]