Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

La Cuineta

La Cuineta és un petit local al centre d’Olot, la Garrotxa, on es poden trobar uns plats exquisits, amb menú del dia, per emportar i fer un bon àpat casolà fora de casa.
Treballen amb passió i innovació i amb productes de proximitat i de qualitat per fer una cuina natural, saludable i sabrosa. També, els podeu trobar a un altre local d’Olot situat a l’avinguda Sant Jordi, 172.
A la Cuineta d’Olot creuen que la salut i el plaer van lligats i per això ofereixen gran varietat de plats tradicionals i de diferents cultures, tot utilitzant productes frescos i un estricte procediment d’elaboració.

Enllaç cap a google maps https://www.lacuineta.cat/
Enllaç cap a Instagram 972260259
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Carrer Sant Rafel, 22, 17800 Olot, Girona Olot Horari De dilluns a dissabte de 9 a 15 h.
Diumenge tancat.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.