Pans i dolços

Cafeteria – pastisseria MÜS

MÜS és una cafeteria i pastisseria innovadora amagada en els carrerons de Besalú. Si a mig matí o mitja tarda se t’obre la gana, és el lloc perfecte per anar a fer un mos amb un toc de dolç o salat, qualsevol opció és un encert! A MÜS, hi trobareu la Montse, una pastissera jove i amb moltes ganes d’innovar en les seves creacions. La cafeteria – pastisseria és un lloc acollidor i bonic. Sota les arcades d’una casa antiga amb molt d’encant hi trobareu un oasi dolç i calmat per a descansar. A MÜS i en alguns restaurants de la comarca, podràs delectar les teves papil·les gustatives amb els dolços de la Montse, bon profit!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 609880980 / 872206887
Enllaç cap a Instagram

Carrer Major, 12 Besalú

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
MÜS Pastisseria
MÜS Pastisseria https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2024/07/MUS-3-500x500.png

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.