Embotits i Carns

Pernils Can Mateu

Enllaç cap a google maps
https://pernilscanmateu.com/
Enllaç cap a Instagram 972269483
Enllaç cap a Instagram

A Pernils Can Mateu elaboren pernils de manera artesanal intentant imitar el procés tal com es feia a les antigues masies de la comarca de la Garrotxa. Són pernils amb la sal justa que curen molt lentament per tal d’assegurar una textura homogènia, suau i melosa. Un pernil únic elaborat d’una manera única a l’estil pur garrotxí. Els pernils de Can Mateu s’elaboren a Olot, tocant amb el bosc de Pedra Tosca i es poden comprar a través de la seva web o en algunes botigues de la zona.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.