Embotits i Carns

Pernils Can Mateu

Enllaç cap a google maps
https://pernilscanmateu.com/
Enllaç cap a Instagram 972269483
Enllaç cap a Instagram

A Pernils Can Mateu elaboren pernils de manera artesanal intentant imitar el procés tal com es feia a les antigues masies de la comarca de la Garrotxa. Són pernils amb la sal justa que curen molt lentament per tal d’assegurar una textura homogènia, suau i melosa. Un pernil únic elaborat d’una manera única a l’estil pur garrotxí. Els pernils de Can Mateu s’elaboren a Olot, tocant amb el bosc de Pedra Tosca i es poden comprar a través de la seva web o en algunes botigues de la zona.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

8 productes gastronòmics per aquestes festes de Nadal

8 productes gastronòmics per aquestes festes de Nadal

Descobriu el nostre llistat de productes gastronòmics per regalar aquestes festes de Nadal. Des d'un pernil garrotxí fins un calendari d'advent que inclou el tió, passant per les novetats torronaires i de pakcs, lots i paneres de nadal.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Delit per les coses ben fetes

Pernils Can Mateu ha aconseguit els següents distintius de qualitat