Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Salt de Sallent

Productes precuinats i congelats

Enllaç cap a google maps
http://www.saltdelsallent.com/ca/noticies-1.aspx
Enllaç cap a Instagram 972273845
Enllaç cap a Facebook

Salt de Sallent és una empresa de precuinats situada a Olot, que es dedica a elaborar productes alimentaris des de 1996. Estan especialitzats en productes de la cuina tradicional catalana, i de la Garrotxa, i també compten amb alguns productes innovadors.

Entre els seus elaborats s’hi troben les tradicionals patates d’Olot, farcides de carn, i també variants d’aquestes, com ara farcides de bolets, de magret d’ànec i foie, de formatge de cabra i ceba caramel·litzada… mmm, se’ns fa la boca aigua! A més, venen canelons de carn artesans, nius de patata o brandada de bacallà.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Salt de Sallent ha aconseguit els següents distintius de qualitat