Visita Fira Orígens i guanya una escapada gastronòmica

Participa i guanya!
Els dies 19 i 20 de novembre gaudeix de la Fira Orígens i participa en el sorteig d’una experiència gastronòmica a la Garrotxa amb delit!
T’expliquem com!

_
Vols guanyar una nit d’hotel amb esmorzar, un sopar romàntic a la Garrotxa per a dues persones i un pack de productes del territori amb Mas la Ferreria?
Només cal que visitis la Fira Orígens, el 19 o 20 de novembre de 2022 al recinte Firal d’Olot, omplis la teva butlleta per participar en el sorteig i la posis dins l’urna.
Entraran en el sorteig tots els usuaris a partir dels 16 anys que omplin el fulletó amb les seves dades i l’introdueixin a l’urna durant la Fira Orígens 2022.
Després de la Fira s’extraurà la butlleta guanyadora de manera aleatòria i es contactarà amb la persona guanyadora a partir del 20 de novembre de 2022. Si la persona guanyadora no respon en 48 hores es tornarà a realitzar el sorteig i s’extraurà un nou guanyador.


Alerta: pensa a escriure correctament el teu mail o no podrem contactar-te!
La campanya contempla una única persona guanyadora que rebrà el premi i podrà escollir una acompanyant de més de 14 anys per gaudir del premi. Quan l’equip de gestió del premi es posi en contacte amb la persona guanyadora caldrà acordar una data perquè gaudeixi del premi sempre d’acord amb la disponibilitat de l’establiment. Premi no és bescanviable per l’import en efectiu.
Segueix-nos a Instagram per no perdre’t cap sorteig com aquest!

_

En participar introduint les teves dades en la butlleta dónes el teu consentiment a formar part de la base de dades de delit i altres projectes afins i acceptes rebre informació sobre promocions similars. Es podrà cancel·lar la subscripció des del correu electrònic. Consulta la política de privacitat.

Data publicació: 14 de novembre de 2022Categories: BlogTags: