Pans i dolços

Fleca La Fogaina

Fleca i pastisseria de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
http://www.lafogaina.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 621205806 / 872202915
Enllaç cap a Instagram

La fleca La Fogaina és un dels forns de pa de la Garrotxa més autèntics i populars. Es tracta d’una cooperativa formada per diverses famílies garrotxines i tenen dues fleques, una a les Preses i una altra al centre d’Olot. Disposen d’onze tipus de pa diferents marcats per les variades farines que utilitzen i l’excel·lència dels productes de primera qualitat. Tenen, per descomptat, el famós pa de farina de fajol, tan típic de la Garrotxa i pans de sègol, espelta i farines integrals que mariden a la perfecció amb formatges forts de gust o melmelades. Si teniu ganes de tastar un bon pa, no ho dubteu i guieu-vos per les enormes cues que es formen cada matí a la porta de La Fogaina per recollir el pa calent acabat de sortir del forn.

Degusta'ls en aquests restaurants +

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.