Sorteig delit

La millor manera d’aprendre sobre els productes garrotxins és viure’ls!

Entra en el sorteig de delit gastronòmic i guanya una visita familiar amb degustació a la granja ecològica Mas la Coromina!

Descobreix tot els cicles de la vaca, com és la munyida en una granja ecològica i degusta’n els deritvats làctics que se’n produeixen!

_

COM PARTICIPAR
Entraran en el sorteig tots els usuaris a partir dels 14 anys que segueixin el perfil d’Instagram de @delitgastronomic i @maslacoromina, facin un “m’agrada” i un comentari etiquetant a la persona amb qui els agradaria visitar la granja ecològica i degustar-ne els seus productes làctics a la publicació d’Instagram, entre l’1 i el 6 de gener de 2023 (ambdós inclosos).

_

FUNCIONAMENT

Per entrar en el sorteig l’usuari cal que segueixi el perfil d’Instagram de @delitgastronomic i @maslacoromina, faci un “m’agrada” i un comentari etiquetant a la persona amb qui els agradaria gaudir del dinar a la publicació d’Instagram entre l’1 i el 6 de gener de 2023 (ambdós inclosos). Com més comentaris es realitzin, més possibilitats de ser la persona guanyadora.

 1. La durada de la campanya és entre l’1 i el 6 de gener de 2023 (ambdós inclosos).
 2. A partir de les dades extretes d’Instagram, el sorteig es portarà a terme i es
  comunicarà la persona guanyadora a partir del 6 de gener de 2023, a través de les xarxes socials (IG @delitgastronomic). 
 3. La campanya contempla una única persona guanyadora que rebrà el premi i podrà gaudir-lo amb un altre adults i dos nens.
 4. El premi consisteix en una visita guiada a Mas la Coromina per dos adults i dos nens i caduca el desembre de 2023.
 5. L’equip de gestió del projecte es posarà en contacte amb la persona guanyadora a través d’Instagram (de manera que si té el perfil privat, prèviament caldrà que accepti la sol·licitud de seguiment de @delitgastronomic) per validar que el seu usuari d’Instagram ha complert els requisits de participació i si és així, se li oferirà el premi. En el cas que no l’accepti, es tornarà a sortejar el premi. Si la persona guanyadora no respon o no accepta la sol·licitud de seguiment en 48 hores es tornarà a realitzar el sorteig i s’extraurà un nou guanyador.
 6. El premi no és bescanviable per l’import en efectiu.
 7. Es podrà gestionar el premi directament amb Mas la Coromina per concretar les dates disponibles.
 8. Només es podrà ser benefactora del premi si no s’ha rebut durant l’any 2023 cap
  altre premi en cap de les promocions de delit anteriors.

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

DELIT és un projecte de l’Agència d’Innovació i desenvolupament de la Garrotxa – DinàmiG (en endavant DinàmiG). És el resultat de la feina conjunta entre DinàmiG, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, ADRINOC, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Plaça Mercat, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, el Fons Social Europeu, el Departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Ministeri de Treball i Economia Social del govern d’Espanya.

Consulta l’avís legal.

Data publicació: 28 de novembre de 2022Categories: Blog