Embotits i Carns

Angust, vedella de Mieres

Producció i elaboració de carn de vedella de la raça Angus

Enllaç cap a google maps
https://www.angust.cat/
Enllaç cap a Instagram 634940442
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Angust és una empresa familiar situada a la Garrotxa, que es dedica a la ramaderia. Estan especialitzats en la producció de carn de vedella de la raça Angust, que els dona el nom.

Coneixen l’ofici des de fa temps, ja que des de ben petits han estat en contacte amb la pagesia i han viscut arrelats a la natura, cuidant la terra i el bosc. Fa uns anys, van decidir apostar per la raça Angus i van viatjar a Escòcia per comprar el primer lot de vaques i toros. Més endavant, en van comprar diversos lots a Irlanda i a diverses localitats d’Espanya.

Actualment, disposen de 150 vaques, que es reparteixen entre quatre finques independents del municipi de Mieres. Produeixen carn de màxima qualitat, en garanteixen la procedència i la traçabilitat, i la comercialitzen a través de la seva pàgina web. Des del web, podeu comprar carn per lots, en funció de la quantitat que en vulgueu, i l’entrega a domicili és gratuïta.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.