Formatges i làctics

La Xiquella

Productor de formatges de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 667718004

La Xiquella és un petit obrador d’elaboració de formatges situat a la Vall d’en Bas. Cada setmana, l’Oriol elabora, de manera tradicional, formatges amb llet crua de vaca i d’ovella. La Xiquella elabora set formatges diferents aptes per a tots els paladars:

El Manyac: formatge tou de pell florida, elaborat amb llet crua de vaca.
El  Xiroi: formatge madurat, elaborat amb llet crua de vaca.
El Basalt: formatge madurat, elaborat amb llet crua de vaca i rentat amb cervesa negra.
Saüll: formatge de pasta cuita, elaborat amb llet crua de vaca.
Cofat: formatge madurat, elaborat amb llet crua d’ovella.
Murri: formatge tou de pell florida, elaborat amb llet crua d’ovella.
Blau: formatge blau, elaborat amb llet crua d’ovella.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

La Xiquella és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)
  • Associació Turisme i Comerç Vall d’en Bas