Olot

Restaurant L’Arengada

Restaurant de cuina creativa d'Olot

Enllaç cap a google maps
http://www.restaurantlarengada.com/
Enllaç cap a Instagram 972265824
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El Restaurant l’Arengada, situat a Olot, és un negoci familiar amb una gran trajectòria. Disposa d’un ampli menjador i una sala per a celebracions, de manera que és ideal per a grups, però també per a famílies i parelles. Les instal·lacions estan adaptades per a persones amb discapacitat. Ofereixen cuina de temporada i tot elaborat de manera totalment artesanal, incloses les postres. Aposten per una cuina creativa i innovadora, però amb la base en la tradició. Si voleu tastar un bon vi, a L’Arengada tenen un celler amb les denominacions d’origen més rellevants de la Península. Sempre és una bona opció per gaudir d’un bon menú amb la família.

  • Per a empreses
  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Menú degustació
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]