Pans i dolços

Fleca Rebull

Fleca i pastisseria d'Olot

Si no trobeu el pa que busqueu, heu d’anar a la Fleca Rebull, situada al nucli antic d’Olot. Tenen pans de farina de fajol, integrals, de castanya, de carabassa, d’arròs, de blat i de moltes altres classes. I la seva producció de pa és excel·lent, perquè seleccionen amb cura les matèries primeres. I aquesta tendresa es transmet també al personal, l’Eva, que ofereix un tracte immillorable i us dirà què necessiteu segons les vostres preferències. A la Fleca Rebull, a més, també tenen un obrador específic per fer pa i brioixeria aptes per a persones celíaques, i estan acreditats per l’Associació de Celíacs de Catalunya, que garanteix les bones pràctiques de l’establiment i el segell de qualitat dels productes. A cap altre forn de la zona hi ha tanta varietat per a persones intolerants al gluten o celíaques: és tot un paradís per al paladar!

Enllaç cap a google maps https://www.flecarebull.com/
Enllaç cap a Instagram 972263240
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Av. Onze de Setembre, 25 Olot Horari En el comerç principal:
De dilluns a dissabte de 7 a 14 h.

En el comerç sense gluten:
Dimarts i dimecres de 10 a 16 h.
Dijous i divendres de 10 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 14 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Forn de pa Rebull
Forn de pa Rebull https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-1-34-500x500.jpg

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Fleca Rebull és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)