Embotits i Carns

Porcs Casolans Corominas

Parada de carn de porc

Enllaç cap a google maps
https://www.gustdegarrotxa.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 627501470 / 972266524

La granja Corominas és una explotació porcina de cicle tancat de raça Duroc per a l’obtenció de carn. Aquesta carn és elaborada a l’obrador de la mateixa explotació després del sacrifici dels animals a l’escorxador d’Olot. L’explotació està situada a Begudà, del municipi de Sant Joan les Fonts, a l’interior del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Les mares i els sementals estan estabulats i els porcs comercials són nascuts a la mateixa explotació, la qual també compta amb una part de superfície agrària de conreu d’unes 5 ha.

L’explotació Corominas busca la qualitat dels productes posant atenció en quatre factors: la raça Duroc, l’alimentació provinent de la Cooperativa del camp d’Olot, l’edat òptima de sacrifici dels porcs i la utilització de conservants naturals. Can Corominas és una explotació que forma part de Fet al parc.

  • Venda de Proximitat
  • Artesania Alimentària

Activitats recomanades

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Porcs Casolans Corominas ha aconseguit els següents distintius de qualitat

És membre de

Porcs Casolans Corominas és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot