Sant Joan les Fonts

Cal Sordet

Restaurant de cuina casolana de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972290221
Enllaç cap a Instagram

La masia Cal Sordet és un restaurant situat a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa. És una masia acollidora i tradicional, amb un menjador ampli i mobiliari de fusta, i disposa d’una terrassa exterior magnífica, molt assolellada i tranquil·la, envoltada de naturalesa. Tenen cuina casolana i mediterrània com bolets, calamars, arròs a la cassola, botifarres, patates d’Olot, canelons o uns embotits fantàstics i de proximitat. El tracte és excel·lent. A la masia Cal Sordet disposen d’un menú diari amb un preu molt ajustat. És totalment recomanable per a famílies amb nens, ja que disposa d’un gran entorn on podran jugar i gaudir de l’espai, i és perfecte si teniu mascotes.

  • Per a nens
  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Terrassa
  • Reserves
  • Accepta mascotes
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]