Horta
Els nostres pagesos conreen i fan créixer verdures i fruits que alimenten l’ànima. Són la base de la nostra gastronomia saludable.
Els camps de conreu de la Garrotxa, un tret identificatiu de la comarca.
Camps que, juntament amb els tractors, formen i transformen el paisatge de la Garrotxa. La primera feina: llaurar i abonar el camp. Seguidament, toca sembrar el gra que, mica en mica, creix fins arribar al punt òptim per ensilar o recollir. Camps fèrtils de terres volcànica que, cicle rere cicle, ens regalen els millors productes gastronòmics que es poden arribar a desitjar.
Fesols DOP de Santa Pau, patates de la Vall d’en Bas, verdures amb gust i hortalises cruixent… De la terren neixen aliments sans i deliciosos que formen part de la cuina i la vida de la comarca. La Garrotxa és sinònim de pagesia i de persones que treballen els camps estiman la feina que fan. I com no podria ser d’una altra manera, els fruits són uns aliments de primera qualitat.